Magyar Deutsch Hrvatski

Tisztelt Érdeklődő!

Bízunk benne, hogy honlapunk tanulmányozása, céljaink megismerése után a helyi és tágabb értelemben is értelmezhető gazdasági élénkítést eredményező megoldásunk az Ön részéről is elfogadható és támogatható.
Amennyiben mint magánszemély vagy mint vállalkozás elfogadja honlapunk nyitó oldalán deklarált célunkat, és elfogadja a honlap Archívumában Kapcsolódó anyagok menüpont alatt található Alapszabályunkat, akkor az itt letölthető jelentkezési lap kitöltésével kérheti tagsági felvételét a HA-MI-ÖSSZEFOGUNK Európai Szövetkezet SCE-be.

A kitöltött Tagfelvételi lapon legalább egy, már szövetkezeti tag, mint ajánló, aláírásának is szerepelnie kell. A tagjaink listáját a Szövetkezet menüpont alatt "Magánszemélyek" vagy a "Vállalkozások" almenüben találhatja meg. Amennyiben felvételi lapjához nem rendelkezik a jelenlegi tagjaink közül támogatóval, adatlapját akkor is megküldheti postai úton a szövetkezetünk székhelyére 9400 Sopron, Széchenyi tér 12. cím alá, vagy az info@kekfrank.hu email címre. Ebben az esetben szövetkezetünk Igazgatósága felveszi Önnel a kapcsolatot a szükséges egyeztetés céljából.

Tagságnak feltétele még, hogy fogadja el a Kékfrank utalványt mint pénzhelyettesítőt a mindennapi használatban, és a jegyezni kívánt részjegy ellenértékét szövetkezetünk pénztárába vagy a megjelölt folyószámlára befizesse.

A szövetkezet Igazgatósága általában minden hónap 3. péntekén ülésezik, és ekkor dönt a jelentkezők tagfelvételéről.
A döntésről és az azt követő teendőkről tájékoztatjuk.

Csatlakozási feltételek

Magánszemély - tagfelvételi kérelem (pdf, 2011.06.07.)

Vállalkozói - tagfelvételi kérelem (pdf, 2011.06.07.)

Elfogadóhelyi szerződés (pdf, 2011.06.07.)

Elfogadóhelyi szerződés melléklete - üzletlista (pdf, 2011.06.07.)


HA-MI-ÖSSZEFOGUNK EURÓPAI SZÖVETKEZET
Cím: H-9400 Sopron, Széchenyi tér 12.  |  Tel.: 99/311-316 1-es mellék
info@kekfrank.hu

Az oldal fejlesztés alatt áll!